Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raúl Moudrid (1434532) - sporting utielano (488214) » 721227630: T74/J9/VI

Liga 721227630 Información oficial sobre el partido 721227630 en Hattrick

16.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VI.822 (15140)

Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 4 - 3 sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido
0 - 1 Pep Clot (8')
0 - 2 Anton Hartenstein (14')
Ozkar Aldaiaran (41') 1 - 2
1 - 3 Wasen Boutayab (43')
Ron Kilsgaard (55') 2 - 3
Moïse Tatiefang (83') 3 - 3
Ozkar Aldaiaran (85') 4 - 3
Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 4 - 3 sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Raúl Moudrid Alineación oficial del equipo 'Raúl Moudrid' en el partido 3 - 0 sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raúl Moudrid

Goles Goles

  • 102 Minuto 41 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 41 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Ozkar Aldaiaran, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Moudrid a l'empat.
  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Ron Kilsgaard va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.
  • 114 Minuto 83 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 83. Moïse Tatiefang, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 3 - 3 que empatava un partit molt renyit.
  • 123 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador Ozkar Aldaiaran de Moudrid, després de 85 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7 es va veure una gran oportunitat per a Moudrid per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ladislav Dušenka, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Moïse Tatiefang va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Juan Miguel Villaruel no oblidarà el que li va passar durant el minut 34. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Krisztián Szabó va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Juan Miguel Villaruel va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Ozkar Aldaiaran es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Ron Kilsgaard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Ángel Mazo López va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

sporting utielano

Goles Goles

  • 141 Minuto 8 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de sporting van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Pep Clot.
  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de sporting va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Anton Hartenstein va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Wasen Boutayab de sporting l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 43 de partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateo Villa de sporting es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Cabanellas de sporting es va guanyar la targeta groga merescudament.