Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Heroes Zaragoza (117823) - Bolskan Power (1587647) » 721178676: T74/J7/V

Liga 721178676 Información oficial sobre el partido 721178676 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / V.204 (5717)

Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 3 - 1 Bolskan Power Alineación oficial del equipo 'Bolskan Power' en el partido
Adrián Ayza (19') 1 - 0
1 - 1 Jorge Eleta (59')
Adrián Ayza (68') 2 - 1
Juan Millán (79') 3 - 1
Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 3 - 1 Bolskan Power Alineación oficial del equipo 'Bolskan Power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 3 - 0 Bolskan Power Alineación oficial del equipo 'Bolskan Power' en el partido
Tiene un resultado normal 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heroes Zaragoza

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 19, indicava inequívocament que en Adrián Ayza va saber trobar la xarxa rival. Heroes desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 123 Minuto 68 (Gol por la derecha): Corria el minut 68 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Adrián Ayza, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Heroes a 3 - 1. Juan Millán va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Heroes va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 林 (Lin) 力超 (Lichao) en un 1 contra 1 amb el porter Risto Kortelainen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, 林 (Lin) 力超 (Lichao) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Risto Kortelainen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 216 Minuto 24 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Jesús Antonio Tafur va ser clau en la jugada d'atac de Heroes al minut 24, quan ell mateix va fer una passada brutal a Juan Millán, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Gallinato va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En 林 (Lin) 力超 (Lichao) es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marvin Anglas va estar a punt d'avançar els locals al minut 67 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 219 Minuto 80 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Allan Barbe va poder marcar per a Heroes en un servei de cantonada picat per en Adrián Ayza quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En 林 (Lin) 力超 (Lichao), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Salustiano Vitório de Heroes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Bolskan Power

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Frank Vonsild arribés a peus de Jorge Eleta, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Bolskan el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 15 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Ignacio Pinto gairebé marca per a Bolskan al minut 15 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Ármin Péntek va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bolskan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ármin Péntek, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.