Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Fernando CD. (123076) - Sport Sportiva F.C. (1339616) » 721176186: T74/J14/V

Liga 721176186 Información oficial sobre el partido 721176186 en Hattrick

20.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / V.159 (5672)

San Fernando CD. Alineación oficial del equipo 'San Fernando CD.' en el partido 2 - 1 Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido
Latif Agyei (40') 1 - 0
1 - 1 Harald Bjerck (44')
Barbod Falsafi (65') 2 - 1
San Fernando CD. Alineación oficial del equipo 'San Fernando CD.' en el partido 2 - 1 Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Fernando CD. Alineación oficial del equipo 'San Fernando CD.' en el partido 0 - 1 Sport Sportiva F.C. Alineación oficial del equipo 'Sport Sportiva F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Fernando CD.

Goles Goles

  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 40, en Giuseppe Feruglio del SFCD va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Latif Agyei que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 0.
  • 186 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del SFCD. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Barbod Falsafi va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 6 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Giuseppe Feruglio va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Latif Agyei, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SFCD va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Balthasar Menz va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): SFCD van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 34, però Balthasar Menz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Salva Baldirà de SFCD es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35 de partit, Salva Baldirà de SFCD va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Sport Sportiva F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Harald Bjerck, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harald Bjerck de Sportiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.