Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Boquerones FC (1372686) - Sporting Petetes (493332) » 721172683: T74/J7/V

Liga 721172683 Información oficial sobre el partido 721172683 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / V.97 (5610)

Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido 1 - 0 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Rodolfo Casella (16') 1 - 0
Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido 1 - 0 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido 3 - 0 Sporting Petetes Alineación oficial del equipo 'Sporting Petetes' en el partido
Tiene mala suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Boquerones FC

Goles Goles

  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Rodolfo Casella van servir per superar a l'últim defensor, en Nguyễn Quốc Thịnh. Tot va acabar amb el 1 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Boquerones cantant "Rodolfo Casella selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Boquerones va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Wellington Morales en un 1 contra 1 amb el porter Abel Villarroel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Ricardo Vázquez Torres va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 12 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Julio Taxis haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Boquerones al minut 12.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rodolfo Casella. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El jugador local Krzysztof Żuchowicz per poc que no incrementa el marcador al minut 26. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Abel Villarroel va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Krzysztof Żuchowicz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Sporting Petetes

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Javián Gonzalo Matas va estar a punt de posar per davant a Sporting amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hachem Berdugo va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Jesús Martel Osborne des de l'esquerra va sortir desviat.