Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Maresme HFC (124290) - Mapashes FC (1421339) » 721172268: T74/J1/V

Liga 721172268 Información oficial sobre el partido 721172268 en Hattrick

21.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / V.90 (5603)

El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 5 - 2 Mapashes FC Alineación oficial del equipo 'Mapashes FC' en el partido
Moutassim Bassiri (4') 1 - 0
1 - 1 August Edbratt (7')
Raúl Gutiérrez (16') 2 - 1
Raúl Gutiérrez (32') 3 - 1
Raúl Gutiérrez (66') 4 - 1
4 - 2 Egor Katin (75')
Artaitz Errandosoro (88') 5 - 2
El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 5 - 2 Mapashes FC Alineación oficial del equipo 'Mapashes FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
El Maresme HFC Alineación oficial del equipo 'El Maresme HFC' en el partido 5 - 0 Mapashes FC Alineación oficial del equipo 'Mapashes FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Maresme HFC

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Moutassim Bassiri, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Maresme va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 16 Raúl Gutiérrez va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 32 (Gol de penalti): Als 32 minuts de joc, els nois de Maresme van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Raúl Gutiérrez augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 134 Minuto 66 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Maresme i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 66 minuts de joc. Mentre en Raúl Gutiérrez el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Artaitz Errandosoro, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Maresme.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Marius Curescu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ireneusz Grodkowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marius Curescu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Moutassim Bassiri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Mapashes FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 7 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En August Edbratt va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Egor Katin va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Mapashes en aconseguir el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Mapashes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Mikael Appel va quedar-se sol davant el porter Ismael Tovar, però aquest va poder aturar el xut.
  • 253 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 35 en Mikael Appel va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Ismael Tovar va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mapashes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Rodrigo Lussich, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Attila Szőnyegi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ismael Tovar no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Tan Öc va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 88, Mihai Cepoi de Mapashes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.