Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gran Pena (49250) - Singui Uctumi (775234) » 721166959: T74/J4/IV

Liga 721166959 Información oficial sobre el partido 721166959 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / IV.59 (3482)

Gran Pena Alineación oficial del equipo 'Gran Pena' en el partido 0 - 2 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
0 - 1 Tiberiu Sechel (41')
0 - 2 Zoltán Praszler (81')
Gran Pena Alineación oficial del equipo 'Gran Pena' en el partido 0 - 2 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gran Pena Alineación oficial del equipo 'Gran Pena' en el partido 0 - 1 Singui Uctumi Alineación oficial del equipo 'Singui Uctumi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gran Pena

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Gran van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 32 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ángel Manuel Giménez no va ser gens encertat.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Gran, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nereo Sanchiño va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gran, l'equip va recuperar la pilota al minut 69 i va contraatacar. En Jordi Mira Blasco va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Nereo Sanchiño va ser clau en la jugada d'atac de Gran al minut 80, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mauricio Arostegui, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Gran van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Juanjo Inurrieta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Singui Uctumi

Goles Goles

  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Tiberiu Sechel va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 187 Minuto 81 (Gol tiro lejano): En José Manzanares conduïa pel cercle central i, veient a en Zoltán Praszler desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 10 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Viktor Peltekov ja els havia advertit que el porter contrari, en Rareş Cândea, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 205 Minuto 26 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Dietmar Götz era fer passades de llarga distància. Al minut 26 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Norbert Klapczyński però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 287 Minuto 62 (Ocasión tiro lejano): El SGU se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 62, en Tiberiu Sechel va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.