Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oropesa VsT (1589150) - Burguillos CF (1461535) » 721166816: T74/J10/IV

Liga 721166816 Información oficial sobre el partido 721166816 en Hattrick

23.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 10 / IV.56 (3479)

Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 1 - 1 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
0 - 1 Bodo Nowigk (60')
Óscar Zumel (69') 1 - 1
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 1 - 1 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 2 - 1 Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oropesa VsT

Goles Goles

  • 139 Minuto 69 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Óscar Zumel! Un inimaginable dribbling sobre Sami Khawaldeh va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 1 per a Cucs.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marcos Bagazgoitia va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Virgilio Innocenzi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Prudencio Lorena va ridiculitzar a en Tzuri Schelach amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Cucs per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marcos Bagazgoitia, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cucs va anar a parar a la dreta de l'atac on en Dániel Horti, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Cucs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 82 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Prudencio Lorena ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lennart Heynckes es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Baella de Cucs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Adolf Vomastek de Cucs la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Burguillos CF

Goles Goles

  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Burguillos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Bodo Nowigk va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): Artemio Materasso va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Burguillos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 270 Minuto 70 (Ocasión de falta): Rickey Sebastian va xutar magistralment una falta al minut 70 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Burguillos, l'equip va recuperar la pilota al minut 83 i va contraatacar. En 谢 (Xie) 若轶 (Ruoyi) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 270 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Rickey Sebastian va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 85. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Guilhem Ramon de Burguillos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.