Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badía Fútbol Club (31169) - Dream Catalunyone (1437292) » 721166491: T74/J13/IV

Liga 721166491 Información oficial sobre el partido 721166491 en Hattrick

13.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 13 / IV.50 (3473)

Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 1 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Justino Buixaderas (36') 1 - 0
Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 1 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badía Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Badía Fútbol Club' en el partido 1 - 0 Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido
Tiene un resultado normal 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,6 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badía Fútbol Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Fútbol prenia la batuta de l'encontre al minut 36, quan en Justino Buixaderas va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Petteri Lackman va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Fútbol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raniere Sanches Alves de Fútbol va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Mathias Thürlemann que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Raniere Sanches Alves, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gigio Zannirato va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 289 Minuto 62 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Roel Groos per la seva rapidesa. Al minut 62 va intentar marxar per velocitat d'en Sergio Sáez, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Dream Catalunyone

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 2 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sergio Sáez ja els havia advertit que el porter contrari, en Onur Yaparlu, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 264 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Onur Yaparlu en un penal llençat per en Mauricio Vanegas va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): El jugador visitant Mauricio Vanegas va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 43 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 287 Minuto 65 (Ocasión tiro lejano): El Dream Cat se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 65, en Óscar Cadalla va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.