Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - Futbol Club Birres i Petards (990867) » 721166459: T74/J4/IV

Liga 721166459 Información oficial sobre el partido 721166459 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / IV.50 (3473)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido
Jorge Vardeci (41') 1 - 0
Iván Alija (42') 2 - 0
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 Futbol Club Birres i Petards Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Birres i Petards' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Dream Cat va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Iván Alija, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jorge Vardeci que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 187 Minuto 42 (Gol tiro lejano): Després de 42 minuts el Dream Cat, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Iván Alija sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 2 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 59 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Dream Cat va deixar en bona posició a en Óscar Cadalla per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Quirze Gavaldà de Dream Cat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelmouqsit Touijar.

Futbol Club Birres i Petards

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): FCB va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Frank Oluwadeyi va desviar el xut final de Giovanni Gill després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Elias Kabelka va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Bobbie Gerlings, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Florent Dupont va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Duilio Cescon va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): FCB van seguir progressant per la banda dreta. Duilio Cescon va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bobbie Gerlings de FCB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.