Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Bras Cars (1461363) - Kiwis tristes (799370) » 721166350: T74/J5/IV

Liga 721166350 Información oficial sobre el partido 721166350 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / IV.48 (3471)

Athletic Bras Cars Alineación oficial del equipo 'Athletic Bras Cars' en el partido 4 - 0 Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido
José Francisco 'El Carterista' Oria (23') 1 - 0
Jesús 'La gacela' Silvestre (26') 2 - 0
Pier Federico 'El Pistolero' Garofoli (55') 3 - 0
Luke 'El mago' Stalwart (62') 4 - 0
Athletic Bras Cars Alineación oficial del equipo 'Athletic Bras Cars' en el partido 4 - 0 Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic Bras Cars Alineación oficial del equipo 'Athletic Bras Cars' en el partido 1 - 1 Kiwis tristes Alineación oficial del equipo 'Kiwis tristes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,0 % 19,2 % 25,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Bras Cars

Goles Goles

  • 105 Minuto 23 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 23, Christopher 'El Muro' Piscopo va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a José Francisco 'El Carterista' Oria, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Jesús 'La gacela' Silvestre va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 108 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible (general)): Óscar 'El Parrillero' Miró de ABC va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Pier Federico 'El Pistolero' Garofoli que va completar la jugada que feia pujar el 3 - 0 al marcador.
  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de ABC Luke 'El mago' Stalwart va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Nils-Olof Olsson va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 5 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Douglas 'Pernambucano' Hoffmann van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Aiolos Xenitias a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): El ABC va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 33, però en Kobe 'El Rifle' Van Duffel va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luke 'El mago' Stalwart de ABC va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Kiwis tristes

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Aiolos Xenitias va fer una jugada que ningú va tenir pebrots d'aturar. Corria com una locomotora. Però va córrer tant descontroladament que va sortir fora del terreny de joc. Massa potent i tot!