Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Comepollilas FC (312263) - artistas power (1579006) » 721165448: T74/J4/IV

Liga 721165448 Información oficial sobre el partido 721165448 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / IV.32 (3455)

Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 1 - 5 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
0 - 1 Jorge Beltrán (4')
0 - 2 Cornel Branişte (28')
0 - 3 Maksimilian Filyakin (35')
Georgi Gotzev (68') 1 - 3
1 - 4 Javier Aranzadi (79')
1 - 5 Cornel Branişte (90')
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 1 - 5 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Comepollilas FC Alineación oficial del equipo 'Comepollilas FC' en el partido 2 - 1 artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,6 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Comepollilas FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del artistas. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Georgi Gotzev la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Comepollilas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Jean-Claude Marinus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Vital Walter no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Jean-Claude Marinus va disposar d'una bona oportunitat al minut 80, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Albert Chesterton es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Endre Berger.

artistas power

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): El jugador de artistas Jorge Beltrán va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 4 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Cornel Branişte va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 137 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Bastian Czegenberg la va convertir en gol amb un remat de cap en Maksimilian Filyakin tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 35 el marcador es va actualitzar: 0 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Javier Aranzadi de artistas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 79 de partit.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Cornel Branişte de artistas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 90. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 de partit, Javier Aranzadi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ivan Bizjak va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Albert Chesterton per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tobias Grünwald de artistas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.