Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Santander Drunkers (779542) - raul-A.C.Milan (1591807) » 721163887: T74/J6/IV

Liga 721163887 Información oficial sobre el partido 721163887 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / IV.4 (3427)

Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 0 - 3 raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido
0 - 1 Jimmy Quiambao (43')
0 - 2 Shayan Ilkhani (61')
0 - 3 Jouni Tenkula (90')
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 0 - 3 raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Santander Drunkers Alineación oficial del equipo 'Santander Drunkers' en el partido 1 - 3 raul-A.C.Milan Alineación oficial del equipo 'raul-A.C.Milan' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santander Drunkers

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hèctor Llombart! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Carlo Basilicata va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Evandro Autuori va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Dieter-Norbert Topler no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Alfonso Cuell de Santander va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

raul-A.C.Milan

Goles Goles

  • 173 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 43, quan Jimmy Quiambao va posar els visitants raul-A.C.Milan per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Shayan Ilkhani va augmentar l'avantatge de raul-A.C.Milan a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): En Jouni Tenkula va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 12 (Ocasión evento especial rápido + pase): Shayan Ilkhani va marxar per velocitat al minut 12 i va fer una passada de la mort a Jouni Tenkula, però aquest va fallar.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Shayan Ilkhani va superar els defenses rivals per velocitat al minut 34 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): raul-A.C.Milan van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 41, però el xut de Shayan Ilkhani des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Graeme Atherton, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 42 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Thanos Tsouloftas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de raul-A.C.Milan la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edgar Galbán de raul-A.C.Milan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.