Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garnata C.F. (1337626) - Gràcia H.C. (434064) » 721163598: T74/J3/III

Liga 721163598 Información oficial sobre el partido 721163598 en Hattrick

04.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / III.15 (3422)

Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido 1 - 0 Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido
Sergio Camelo (61') 1 - 0
Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido 1 - 0 Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido 3 - 0 Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido
Tiene mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garnata C.F.

Goles Goles

  • 187 Minuto 61 (Gol tiro lejano): Després de 61 minuts el Garnata, amb una sèrie de passades al primer toc, va deixar a en Sergio Camelo sense cap marcador a prop, perfecte per poder xutar des de lluny. No s'ho va pensar dos cops, i la pilota va entrar ajustada al pal dret de la porteria. El 1 - 0 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Garnata per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 6, quan Luthuli Ngwane va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 287 Minuto 24 (Ocasión tiro lejano): Al minut 24 un refús amb el peu d'en Javier Galdames va anar a parar als peus del Luthuli Ngwane que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 28 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Garnata tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Evan Winther ho va intentar al minut 28 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Garnata per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Wilhelm Abrahamsen, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jan Tobiasson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 288 Minuto 76 (Ocasión evento especial): La pressió de l'equip defensor impedia que el Garnata pogués provar de marcar gols des de la llarga distància.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Jan Tobiasson de Garnata gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Evan Winther de Garnata amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Gràcia H.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Darius Llagostera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.