Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steagua de Mondariz (48888) - Atlètic Club de Girona (775474) » 721162790: T74/J11/II

Liga 721162790 Información oficial sobre el partido 721162790 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / II.4 (3407)

Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 1 - 1 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
Nuno Manuel Simões (63') 1 - 0
1 - 1 Jesús Iturmendi (80')
Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 1 - 1 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steagua de Mondariz Alineación oficial del equipo 'Steagua de Mondariz' en el partido 2 - 0 Atlètic Club de Girona Alineación oficial del equipo 'Atlètic Club de Girona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steagua de Mondariz

Goles Goles

  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Steagua prenia la batuta de l'encontre al minut 63, quan en Nuno Manuel Simões va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Steagua va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Raphael da Silva ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 225 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Gualtiero Filipponi va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jofre Martínez Dalmau al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raphael da Silva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Gottfried Auinger va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Steagua per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raphael da Silva, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Marie Delaive.

Atlètic Club de Girona

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 80 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Jesús Iturmendi.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Joanikot Aranburua va marcar al minut 16 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 49 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlètic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 49, però el xut de Martín Gorgoji des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlètic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Martín Gorgoji, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 286 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 88, el Atlètic estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Ramon Ramon va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.