Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El León Gallego (1414957) - Pepardes F.C. (1430572) » 715500055: T73/J14/VI

Liga 715500055 Información oficial sobre el partido 715500055 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VI.983 (15301)

El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 4 - 1 Pepardes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pepardes F.C.' en el partido
Jonathan Brough (8') 1 - 0
1 - 1 José Solé (25')
Carlos Augusto Almeida (28') 2 - 1
Alfonso Romo (82') 3 - 1
Zaccaria Pierattelli (84') 4 - 1
El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 4 - 1 Pepardes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pepardes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido 3 - 0 Pepardes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pepardes F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El León Gallego

Goles Goles

  • 123 Minuto 8 (Gol por la derecha): Zaragoza s'avançava al marcador al minut 8, després d'un rebot que va caçar en Jonathan Brough per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Zaragoza va ser Carlos Augusto Almeida.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Zaragoza van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alfonso Romo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Zaragoza va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Zaccaria Pierattelli des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 20 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Zaccaria Pierattelli va ridiculitzar a en Cyryl Labus amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Passaven 32 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jack Evelyn va rematar alt.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Manuel Ferruces va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jonathan Brough de Zaragoza va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Carlos Augusto Almeida una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Linus Eriksson va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Pepardes F.C.

Goles Goles

  • 143 Minuto 25 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Pepardes eren letals, i José Solé va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pepardes, l'equip va recuperar la pilota al minut 80 i va contraatacar. En Fernando Carmellini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Graziano Dell'Unto, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Graziano Dell'Unto de Pepardes es va guanyar la targeta groga merescudament.