Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lolito F.C. (492331) - El León Gallego (1414957) » 715500021: T73/J5/VI

Liga 715500021 Información oficial sobre el partido 715500021 en Hattrick

29.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / VI.983 (15301)

Lolito F.C. Alineación oficial del equipo 'Lolito F.C.' en el partido 1 - 2 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Kajetan Skołuda (34') 1 - 0
1 - 1 Benito Cobo (36')
1 - 2 Benito Cobo (86')
Lolito F.C. Alineación oficial del equipo 'Lolito F.C.' en el partido 1 - 2 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lolito F.C. Alineación oficial del equipo 'Lolito F.C.' en el partido 1 - 3 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,8 % 80,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lolito F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 34 gràcies a la jugada de Kajetan Skołuda, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Nejc Pečenko del Lolito ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Lolito per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ole Radeck, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Kazimierz Janka! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Lolito va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nedas Štargotas en un 1 contra 1 amb el porter Mark Izuchukwu, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Ole Radeck va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

El León Gallego

Goles Goles

  • 139 Minuto 36 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Benito Cobo va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Kazimierz Janka per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Benito Cobo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Zaragoza.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 37 en Benito Cobo ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Manolo Bellota el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Antonio Deblore quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Manolo Bellota, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 66 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolo Bellota de Zaragoza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.