Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pepardes F.C. (1430572) - El León Gallego (1414957) » 715500006: T73/J1/VI

Liga 715500006 Información oficial sobre el partido 715500006 en Hattrick

01.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 1 / VI.983 (15301)

Pepardes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pepardes F.C.' en el partido 0 - 4 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
0 - 1 Alfonso Romo (38')
0 - 2 Antonio Deblore (69')
0 - 3 Benito Cobo (75')
0 - 4 Youssef Ibrahim (79')
Pepardes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pepardes F.C.' en el partido 0 - 4 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pepardes F.C. Alineación oficial del equipo 'Pepardes F.C.' en el partido 0 - 2 El León Gallego Alineación oficial del equipo 'El León Gallego' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pepardes F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Pepardes van sortir al contraatac amb encert al minut 6, però Fernando Carmellini no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

El León Gallego

Goles Goles

  • 171 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alfonso Romo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Zaragoza.
  • 116 Minuto 69 (Gol evento especial rápido + pase): Jonathan Brough va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Antonio Deblore, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Benito Cobo de Zaragoza l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 75 de partit.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Al minut 79, Zaragoza va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Youssef Ibrahim, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 4, quan en Benito Cobo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Youssef Ibrahim va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Zaragoza que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Benito Cobo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 218 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Nunzio Betti va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Manolo Bellota rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 Linus Eriksson va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Youssef Ibrahim, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alfonso Romo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 de partit, Benito Cobo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nunzio Betti.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paco Basoa de Zaragoza va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.