Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Colom duia Barretina (1369720) - Los gokulines (772664) » 715498999: T73/J2/VI

Liga 715498999 Información oficial sobre el partido 715498999 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / VI.965 (15283)

Colom duia Barretina Alineación oficial del equipo 'Colom duia Barretina' en el partido 2 - 2 Los gokulines Alineación oficial del equipo 'Los gokulines' en el partido
0 - 1 Ruud Keteleer (10')
0 - 2 Yehonatan Visuli (20')
Patrik Kukula (31') 1 - 2
Jonathan Bouet (89') 2 - 2
Colom duia Barretina Alineación oficial del equipo 'Colom duia Barretina' en el partido 2 - 2 Los gokulines Alineación oficial del equipo 'Los gokulines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Colom duia Barretina Alineación oficial del equipo 'Colom duia Barretina' en el partido 2 - 1 Los gokulines Alineación oficial del equipo 'Los gokulines' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,3 % 12,5 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colom duia Barretina

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): El Barretina no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Patrik Kukula es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jonathan Bouet va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Barretina empatava el partit, 2 a 2, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 7 per blocar una centrada d'en Leslie Knegtering va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Barretina.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Barretina va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Enrique Eizarrara va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Paco Lobo Heras.
  • 212 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Vicent Cirer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 225 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Fernando Prada gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Leslie Knegtering hauria d'haver estat gol al minut 67 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Enrique Eizarrara va estar a punt de marcar al minut 68 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 16 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Sergio Sánchez després que el jugador de Barretina li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonathan Bouet de Barretina va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los gokulines

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El gokulines era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ruud Keteleer va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Yehonatan Visuli va augmentar l'avantatge de gokulines a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Markus Katze va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Amândio Garcia Rodrigues. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.