Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Costasol FC (1365564) - Barcelona VG (437124) » 715490787: T73/J7/VI

Liga 715490787 Información oficial sobre el partido 715490787 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VI.818 (15136)

Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 4 - 0 Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido
Georgi Mitzilkov (32') 1 - 0
Florian Foghiş (37') 2 - 0
Mihail Chiver (40') 3 - 0
Florian Foghiş (61') 4 - 0
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 4 - 0 Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Costasol FC Alineación oficial del equipo 'Costasol FC' en el partido 3 - 0 Barcelona VG Alineación oficial del equipo 'Barcelona VG' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Costasol FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Costasol va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 32 Georgi Mitzilkov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Florian Foghiş va augmentar l'avantatge de Costasol a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Achilleas Pelidis el va rematar Mihail Chiver amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Florian Foghiş de Costasol va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 23 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Reinhold Mersdorf va fer al minut 23 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Yosi Zayniddinov, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Georgi Mitzilkov de Costasol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Reinhold Mersdorf, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Marco Figueroa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Johannes Hailer va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barcelona. La jugada d'estratègia del Costasol per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Georgi Mitzilkov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Barcelona VG

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 44 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Eelko De Cocker marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Gertjan Leplat que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eelko De Cocker de Barcelona va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.