Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jopi Team (1578800) - La Quinta Del Yogurt (1599000) » 715489002: T73/J9/VI

Liga 715489002 Información oficial sobre el partido 715489002 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.786 (15104)

Jopi Team Alineación oficial del equipo 'Jopi Team' en el partido 1 - 2 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tayfur Vacid (24') 1 - 0
1 - 1 Hamid Boushehri (28')
1 - 2 Miguel Rueda Moyano (50')
Jopi Team Alineación oficial del equipo 'Jopi Team' en el partido 1 - 2 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jopi Team Alineación oficial del equipo 'Jopi Team' en el partido 4 - 1 La Quinta Del Yogurt Alineación oficial del equipo 'La Quinta Del Yogurt' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jopi Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Tayfur Vacid, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Jopi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Carlos Rivas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Jopi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vitalii Palyanitsa va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Petr Hotař.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, Igor Stativkin va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Jopi Erik Danielsen quasi va assolir l'empat al minut 79 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Erik Danielsen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

La Quinta Del Yogurt

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Hamid Boushehri, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 28.
  • 172 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Passats 50 minuts de partit, La Quinta es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Miguel Rueda Moyano es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Oto Dopita, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Pier Luigi Malpica no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 274 Minuto 31 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 31, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del La Quinta van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Reem Shraga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Xil de Arriba, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Xil de Arriba va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Rueda Moyano de La Quinta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.