Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Inmobiliaria Freixeiro (795730) - PSV Pakete (1586565) » 715480671: T73/J12/VI

Liga 715480671 Información oficial sobre el partido 715480671 en Hattrick

16.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 12 / VI.637 (14955)

Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido 1 - 1 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
0 - 1 Hikmət Abdullayev (16')
Gaël André (82') 1 - 1
Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido 1 - 1 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido 2 - 1 PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inmobiliaria Freixeiro

Goles Goles

  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Gaël André igualava per Inmobiliaria en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Inmobiliaria va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hugo Gana ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bob Steinberg va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Tomi Luukkala de Inmobiliaria va intentar batre la porteria rival al minut 76 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Tomi Luukkala del Inmobiliaria ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

PSV Pakete

Goles Goles

  • 119 Minuto 16 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Hikmət Abdullayev va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 1 al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Pakete quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Corrado Giaran va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Cyril Vandekerckhove, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pakete va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 215 Minuto 84 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Temulun Jurgaghan que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cyril Vandekerckhove de Pakete va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.