Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PSV Pakete (1586565) - Inmobiliaria Freixeiro (795730) » 715480638: T73/J3/VI

Liga 715480638 Información oficial sobre el partido 715480638 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / VI.637 (14955)

PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 1 - 1 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
Emiliano Paredes (23') 1 - 0
1 - 1 Manuel Lacalle Cuvillo (34')
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 1 - 1 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PSV Pakete Alineación oficial del equipo 'PSV Pakete' en el partido 2 - 0 Inmobiliaria Freixeiro Alineación oficial del equipo 'Inmobiliaria Freixeiro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PSV Pakete

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): En 罗 (Luo) 启佳 (Qijia) entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pakete, un peu providencial d'en Emiliano Paredes va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pakete van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Edmondo Maltoni, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pakete, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Arnulf Goltze va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Temulun Jurgaghan del Pakete ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Hikmət Abdullayev va estar a punt d'acabar en gol al minut 84, però el porter visitant Fernando Martínez de Rojas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Inmobiliaria Freixeiro

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Manuel Lacalle Cuvillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabio Turina ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Sören Halbweis que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Jesús Ugarte va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.