Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VAMPIRICANTROPO F.C. (31165) - Racing Córdoba C.F. (1579623) » 715480327: T73/J10/VI

Liga 715480327 Información oficial sobre el partido 715480327 en Hattrick

02.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / VI.631 (14949)

VAMPIRICANTROPO F.C. Alineación oficial del equipo 'VAMPIRICANTROPO F.C.' en el partido 0 - 2 Racing Córdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Córdoba C.F.' en el partido
0 - 1 Higinio Mingorance (36')
0 - 2 Alfredo Riaza (52')
VAMPIRICANTROPO F.C. Alineación oficial del equipo 'VAMPIRICANTROPO F.C.' en el partido 0 - 2 Racing Córdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Córdoba C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
VAMPIRICANTROPO F.C. Alineación oficial del equipo 'VAMPIRICANTROPO F.C.' en el partido 1 - 4 Racing Córdoba C.F. Alineación oficial del equipo 'Racing Córdoba C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VAMPIRICANTROPO F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a VAMPIRICANTROPO per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mihai Drăgoescu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): VAMPIRICANTROPO va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Mihai Drăgoescu en un 1 contra 1 amb el porter Gilberto Peña, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 200 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 57. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Ray Niresh la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 202 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al 82, Ergun Kutsal hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Gilberto Peña. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Ergun Kutsal va disposar d'una bona oportunitat al minut 85, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Artur Carboal es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Racing Córdoba C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): RCCF va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 36. Higinio Mingorance va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alfredo Riaza de RCCF l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 52 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Julio Remón va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): En Alfredo Riaza va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Óscar Díez de Segura quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Tadeusz Rzepecki, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): RCCF van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Alfredo Riaza no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Medina Carvajal de RCCF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.