Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cornelius United (993236) - San.Andrés F.C (120175) » 715476340: T73/J7/VI

Liga 715476340 Información oficial sobre el partido 715476340 en Hattrick

12.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 7 / VI.560 (14878)

Cornelius United Alineación oficial del equipo 'Cornelius United' en el partido 4 - 2 San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido
Filipe Almeida Gomes (31') 1 - 0
1 - 1 Yoann Guillot (38')
Harald Eliassen (64') 2 - 1
Harald Eliassen (74') 3 - 1
3 - 2 Kleofas Kluczyk (80')
Alfredo Righi (81') 4 - 2
Cornelius United Alineación oficial del equipo 'Cornelius United' en el partido 4 - 2 San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cornelius United Alineación oficial del equipo 'Cornelius United' en el partido 3 - 0 San.Andrés F.C Alineación oficial del equipo 'San.Andrés F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cornelius United

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 els aficionats van embogir quan en Filipe Almeida Gomes va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Cornelius.
  • 123 Minuto 64 (Gol por la derecha): El jugador Harald Eliassen de Cornelius, després de 64 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Cornelius va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Harald Eliassen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Cornelius va augmentar la diferència quan Alfredo Righi no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Luigi Minghetti arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Cornelius va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dan Badea en un 1 contra 1 amb el porter Hilario Vicente Solano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Winfried Völkel una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Hilario Vicente Solano va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dan Badea.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Imre Bundás de Cornelius es va guanyar la targeta groga merescudament.

San.Andrés F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Kéwin Darnaud la va rematar Yoann Guillot amb una magnífica volea que va fer pujar per a San.Andrés el 1 - 1.
  • 108 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 80, en Kéwin Darnaud la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Kleofas Kluczyk que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 13 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Fritz Brunnow va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Adrián Bujeiro per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Kleofas Kluczyk va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del San.Andrés sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Eduardo Fregnan, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 56 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ole Silvan ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.