Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Hamster (1456230) - Catalunya forever (798835) » 715463770: T73/J14/VI

Liga 715463770 Información oficial sobre el partido 715463770 en Hattrick

30.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 14 / VI.335 (14653)

F.C. Hamster Alineación oficial del equipo 'F.C. Hamster' en el partido 1 - 1 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
Roman Kreindl (11') 1 - 0
1 - 1 Alejandro Pío infante (31')
F.C. Hamster Alineación oficial del equipo 'F.C. Hamster' en el partido 1 - 1 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Hamster Alineación oficial del equipo 'F.C. Hamster' en el partido 1 - 2 Catalunya forever Alineación oficial del equipo 'Catalunya forever' en el partido
Tiene un resultado normal 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,8 % 11,4 % 64,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Hamster

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Roman Kreindl va donar a Hamster un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 14 quan 董 (Dong) 南富 (Nanfu) de Hamster gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Al minut 74, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 es va veure una gran oportunitat per a Hamster per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per 皓平 (Kohei) 森 (Mori), però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 皓平 (Kohei) 森 (Mori).
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Izkar Minhondo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Catalunya forever

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Alejandro Pío infante va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 2 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Rupert Quiles va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jan Michałek. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 235 Minuto 28 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Alejandro Pío infante es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 28, però el porter va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Al minut 59, un refús desafortunat de Kusi Born, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Mauro Lería no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Philipp Neugschwandtner va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Kusi Born va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Catalunya que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mauro Lería, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Pío infante de Catalunya va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.