Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F passerotto di milano (1339775) - Spirit of Coronitas FC (486402) » 715453995: T73/J6/VI

Liga 715453995 Información oficial sobre el partido 715453995 en Hattrick

05.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / VI.161 (14479)

C.F passerotto di milano Alineación oficial del equipo 'C.F passerotto di milano' en el partido 0 - 8 Spirit of Coronitas FC Alineación oficial del equipo 'Spirit of Coronitas FC' en el partido
0 - 1 Marcelo Panqueva (19')
0 - 2 Juraj Závadinka (24')
0 - 3 Michael Vosmík (27')
0 - 4 Jason Aginago (31')
0 - 5 Ewalt Villers (47')
0 - 6 Ewalt Villers (55')
0 - 7 Juraj Závadinka (84')
0 - 8 Jason Aginago (87')
C.F passerotto di milano Alineación oficial del equipo 'C.F passerotto di milano' en el partido 0 - 8 Spirit of Coronitas FC Alineación oficial del equipo 'Spirit of Coronitas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
C.F passerotto di milano Alineación oficial del equipo 'C.F passerotto di milano' en el partido 0 - 9 Spirit of Coronitas FC Alineación oficial del equipo 'Spirit of Coronitas FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F passerotto di milano

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del passerotto van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Israel Caparriaga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan-Lluís Galí de passerotto va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Juan Azabache de passerotto va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Spirit of Coronitas FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Marcelo Panqueva que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Coronitas.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del passerotto. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Juraj Závadinka la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Coronitas es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 24.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Michael Vosmík va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, Coronitas va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jason Aginago.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Ewalt Villers va augmentar l'avantatge de Coronitas a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 180 Minuto 55 (Gol de falta): Ewalt Villers va incrementar l'avantatge a 0 - 6 per a Coronitas gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Juraj Závadinka va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 7 al marcador per a Coronitas.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Al minut 87, un xut de Jason Aginago des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Apolinary Brzykcy va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ignacio Descoll, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Coronitas a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Apolinary Brzykcy va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 239 Minuto 82 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Gabriel Kopciał va deixar a Mario Ponte assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.