Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

K. Magnus Y (1584650) - Yonkis de Badalona (991355) » 715451120: T73/J2/VI

Liga 715451120 Información oficial sobre el partido 715451120 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / VI.110 (14428)

K. Magnus Y Alineación oficial del equipo 'K. Magnus Y' en el partido 4 - 0 Yonkis de Badalona Alineación oficial del equipo 'Yonkis de Badalona' en el partido
Alfredo Sandoval (13') 1 - 0
Alfredo Sandoval (19') 2 - 0
Luís Cláudio Baptista (25') 3 - 0
Henrik Dudás (76') 4 - 0
K. Magnus Y Alineación oficial del equipo 'K. Magnus Y' en el partido 4 - 0 Yonkis de Badalona Alineación oficial del equipo 'Yonkis de Badalona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
K. Magnus Y Alineación oficial del equipo 'K. Magnus Y' en el partido 6 - 0 Yonkis de Badalona Alineación oficial del equipo 'Yonkis de Badalona' en el partido
Tiene mala suerte 5.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

K. Magnus Y

Goles Goles

  • 123 Minuto 13 (Gol por la derecha): El jugador Alfredo Sandoval de Magnus, després de 13 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, Magnus va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Alfredo Sandoval, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Magnus pel centre va donar un gran resultat: el gol de Luís Cláudio Baptista va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Magnus va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Henrik Dudás progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Henrik Dudás va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giovanni Malagoli va rematar alt.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Magnus ho intentava per la dreta per mitjà de Henrik Dudás, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Magnus van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Andrea Meazzi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manfred Kränzle. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andrea Meazzi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Yonkis de Badalona

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Badalona va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adjowa Dossou, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Chaime Escribano de Badalona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.