Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. La Estrella (992491) - Biscar FC (1339604) » 715449581: T73/J9/VI

Liga 715449581 Información oficial sobre el partido 715449581 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / VI.82 (14400)

U.D. La Estrella Alineación oficial del equipo 'U.D. La Estrella' en el partido 3 - 0 Biscar FC Alineación oficial del equipo 'Biscar FC' en el partido
Serhii Mykolenko (31') 1 - 0
Aleksander Krowicki (62') 2 - 0
Sorin-Andrei Coroş (64') 3 - 0
U.D. La Estrella Alineación oficial del equipo 'U.D. La Estrella' en el partido 3 - 0 Biscar FC Alineación oficial del equipo 'Biscar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. La Estrella Alineación oficial del equipo 'U.D. La Estrella' en el partido 2 - 0 Biscar FC Alineación oficial del equipo 'Biscar FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. La Estrella

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Taito Krappe va treure un córner llarg cap al segon pal que en Serhii Mykolenko, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 0.
  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Estrella va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Aleksander Krowicki va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Estrella va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sorin-Andrei Coroş progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Estrella per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gonzalo Tilleni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Łukasz Korczak va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): En Taito Krappe va llançar un penal al minut 34. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Elias Bibi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 35, però una magnífica aturada de Marcos Pradas Veredas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Elias Bibi va rematar alt.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Sorin-Andrei Coroş gairebé va marcar per a Estrella des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Biscar FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Biscar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Leo Budtz, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.