Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tavernes (1430383) - joyre fc (437410) » 715443534: T73/J9/V

Liga 715443534 Información oficial sobre el partido 715443534 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / V.230 (5743)

Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 4 joyre fc Alineación oficial del equipo 'joyre fc' en el partido
0 - 1 Toni Serret (5')
Jesús Requesens (8') 1 - 1
1 - 2 Manuel Sieder (14')
1 - 3 Nino Anantha (53')
Zamfir Aricescu (72') 2 - 3
2 - 4 Raphaël Larvor (79')
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 4 joyre fc Alineación oficial del equipo 'joyre fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 0 joyre fc Alineación oficial del equipo 'joyre fc' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tavernes

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8, Jesús Requesens va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 103 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els seguidors del Tavernes van tornar a saltar d'alegria al minut 72. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Zamfir Aricescu que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Salvador Pérez Mora del Tavernes ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antonio Ovando! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Jesús Requesens va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Tavernes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Massimiliano Micciani va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 63 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Aldo Angelo Stumpo no oblidarà el que li va passar durant el minut 68. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el Tavernes va posar setge sobre la defensa central visitant però en Pekka Kankaanperä no va estar gens encertat.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Zamfir Aricescu va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

joyre fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de joyre eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 5, Toni Serret va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 143 Minuto 14 (Gol de contra por la derecha): El jugador Manuel Sieder de joyre es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el joyre va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Nino Anantha, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Raphaël Larvor va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de joyre i marcant el 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 64 (Ocasión de contra por la izquierda): El joyre va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 64, però en Manuel Sieder va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de joyre va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Nino Anantha, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raphaël Larvor de joyre es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Campillo.