Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tikitakaboys (1366218) - robroy FC (776733) » 715441795: T73/J9/V

Liga 715441795 Información oficial sobre el partido 715441795 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / V.199 (5712)

tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido 1 - 2 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
0 - 1 Hezekiah Segev (16')
Ernesto Cadalso (62') 1 - 1
1 - 2 Tobias Simonsson (65')
tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido 1 - 2 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tikitakaboys Alineación oficial del equipo 'tikitakaboys' en el partido 1 - 0 robroy FC Alineación oficial del equipo 'robroy FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tikitakaboys

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ernesto Cadalso de tikitakaboys va aconseguir igualar el partit al minut 62, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Krum Gúlúbov va fer una magnífica centrada, però la rematada de Zigor Lakabe va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ernesto Cadalso s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

robroy FC

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): robroy va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 16, quan Hezekiah Segev, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Tobias Simonsson que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): João de Jesus va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Diaa' Khoury va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de robroy va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Diaa' Khoury, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 209 Minuto 40 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Augusto Lourenço Oliveira Guedes van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Álvaro Caballer a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Quinto Canabal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.