Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chote F.C. (1455530) - GanyanPower (125785) » 715439311: T73/J4/V

Liga 715439311 Información oficial sobre el partido 715439311 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / V.155 (5668)

Chote F.C. Alineación oficial del equipo 'Chote F.C.' en el partido 0 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
0 - 1 Eguzki Otalurutxe (60')
0 - 2 Nicolás Vilches (79')
Chote F.C. Alineación oficial del equipo 'Chote F.C.' en el partido 0 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chote F.C. Alineación oficial del equipo 'Chote F.C.' en el partido 1 - 2 GanyanPower Alineación oficial del equipo 'GanyanPower' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,8 % 40,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chote F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Chote va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Pedro Echáuz en un 1 contra 1 amb el porter Richardos 'Florituras' Floratos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Chote van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Abdelrafour Mame des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Boyd Meyer no oblidarà el que li va passar durant el minut 89. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abdelrafour Mame es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amir Hossein Aminkhani de Chote es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto García Carpintero de Chote va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

GanyanPower

Goles Goles

  • 173 Minuto 60 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eguzki Otalurutxe va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Nicolás Vilches, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Nicolás Vilches va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 12, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Noriega va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gonzalo Mongascón que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): GanyanPower va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Noriega va desviar el xut final de Nicolás Vilches després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Jasper Houry va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de David Noriega, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Gonzalo Mongascón de GanyanPower amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.