Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barlovento (1416829) - Manresa NMER (119865) » 715438715: T73/J9/V

Liga 715438715 Información oficial sobre el partido 715438715 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / V.144 (5657)

Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido 3 - 3 Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido
0 - 1 Adalbert Pahisa (30')
Marcelo Zúñiga (31') 1 - 1
1 - 2 Huey Eytle (34')
1 - 3 Huey Eytle (66')
Marcelo Zúñiga (76') 2 - 3
Gunivaldis Akmeņkalis (77') 3 - 3
Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido 3 - 3 Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barlovento Alineación oficial del equipo 'Barlovento' en el partido 2 - 0 Manresa NMER Alineación oficial del equipo 'Manresa NMER' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barlovento

Goles Goles

  • 186 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Barlovento va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Marcelo Zúñiga, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 1.
  • 101 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Marcelo Zúñiga es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): Els jugadors del Barlovento amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 77, deixant Gunivaldis Akmeņkalis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Marcelo Zúñiga del Barlovento ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Luis Sánchez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barlovento se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Luis Sánchez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marcelo Zúñiga va estar a punt d'avançar els locals al minut 80 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Axel Cabrejo va estar a punt d'acabar en gol al minut 89, però el porter visitant Davide Gasparini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Manresa NMER

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adalbert Pahisa es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Manresa va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Huey Eytle, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barlovento. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Huey Eytle la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Manresa es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 3 arribava al minut 66.