Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lito`s Club (439941) - Tango CF (990904) » 715435247: T73/J10/V

Liga 715435247 Información oficial sobre el partido 715435247 en Hattrick

02.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / V.82 (5595)

Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 2 - 3 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
0 - 1 Cosme Comesaña (16')
0 - 2 Franzl Mühlbach (28')
0 - 3 Rafael Solís (54')
Clint Barlow (55') 1 - 3
Dietmar Schmitter (78') 2 - 3
Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 2 - 3 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 2 - 0 Tango CF Alineación oficial del equipo 'Tango CF' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lito`s Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 55 (Gol evento especial córner peinado): Dietmar Schmitter va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lito`s, Clint Barlow, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Lito`s van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Dietmar Schmitter en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Dietmar Schmitter del Lito`s ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): En Jaime Blanco va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15 es va veure una gran oportunitat per a Lito`s per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Xavián Garaiburu, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Harris Vermeend va estar a punt d'empatar per a Lito`s quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Hugo Guinel va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Dietmar Schmitter quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Harris Vermeend va disposar d'una bona oportunitat al minut 63, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Xavián Garaiburu va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Dietmar Schmitter va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.

Tango CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): Cosme Comesaña va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Tango i marcant el 0 - 1.
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Tango va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Franzl Mühlbach aconseguint el 0 - 2.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Rafael Solís de Tango va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tsezar Agurashvili. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tango sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Franzl Mühlbach, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 24 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Pedro Troya Lopez-Sor de Tango va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rafael Solís de Tango va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.