Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lito`s Club (439941) - HODEITXIKI (993539) » 715435217: T73/J2/V

Liga 715435217 Información oficial sobre el partido 715435217 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / V.82 (5595)

Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 1 - 1 HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido
Ignacio Quintanal (57') 1 - 0
1 - 1 Vojtěch 'Arturo' Čagánek (86')
Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 1 - 1 HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lito`s Club Alineación oficial del equipo 'Lito`s Club' en el partido 2 - 1 HODEITXIKI Alineación oficial del equipo 'HODEITXIKI' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,7 % 3,0 % 17,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lito`s Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Lito`s va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 57 Ignacio Quintanal va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Rodrigo Moncada va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lito`s.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Ignacio Quintanal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Lito`s se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Lito`s va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Dietmar Schmitter va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): En Wolfgang Vidro es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Dietmar Schmitter de Lito`s gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Lito`s va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dietmar Schmitter en un 1 contra 1 amb el porter José Ramón Anero, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Pozo de Lito`s va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

HODEITXIKI

Goles Goles

  • 161 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 en Vojtěch 'Arturo' Čagánek va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, José Cléber Furacão quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): En Ugo Maria Pistellucci va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): HODEITXIKI va estar a punt d'empatar al 67 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Vojtěch 'Arturo' Čagánek que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 6, Annunziato Limoli de HODEITXIKI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Annunziato Limoli se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.