Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nacional de Canarias (1596346) - Club Atlético Godella (437299) » 715435060: T73/J5/V

Liga 715435060 Información oficial sobre el partido 715435060 en Hattrick

29.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / V.79 (5592)

Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido 0 - 1 Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido
0 - 1 Manuel Vallines (40')
Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido 0 - 1 Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nacional de Canarias Alineación oficial del equipo 'Nacional de Canarias' en el partido 2 - 0 Club Atlético Godella Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Godella' en el partido
Tiene mala suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nacional de Canarias

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Nacional va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jens-Guido Smolinski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maël Hervouet.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Eder Zengotitauriarte arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Nacional va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jens-Guido Smolinski ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Marcus Christiansson va ser clau en la jugada d'atac de Nacional al minut 52, quan ell mateix va fer una passada brutal a Jānis Meirāns, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 218 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner peinado): Kristian Elburg hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Tomé Luís Rodrigues Cruz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Jens-Guido Smolinski va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 236 Minuto 84 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Stratis Larkou es va comportar com un juvenil al minut 84 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Henning Stengaard de Nacional amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Atlético Godella

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): Atlético agafava avantatge al minut 40 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Manuel Vallines amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Atlético va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 37, quan Károly Abai va quedar-se sol davant el porter Mitchel Peijs, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Ribeiro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.