Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Agaleja Balompie (1418420) - El Hentai (314034) » 715431525: T73/J4/V

Liga 715431525 Información oficial sobre el partido 715431525 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / V.16 (5529)

Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido 1 - 1 El Hentai Alineación oficial del equipo 'El Hentai' en el partido
0 - 1 Abraham Hoffer (9')
Paco Zulaica (88') 1 - 1
Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido 1 - 1 El Hentai Alineación oficial del equipo 'El Hentai' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Agaleja Balompie Alineación oficial del equipo 'Agaleja Balompie' en el partido 6 - 1 El Hentai Alineación oficial del equipo 'El Hentai' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 6.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Agaleja Balompie

Goles Goles

  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors del Agaleja amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 88, deixant Paco Zulaica en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Agaleja va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Paco Zulaica en un 1 contra 1 amb el porter Joël Chambert, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 213 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Jesús Mohedano va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ricardo Campaner de Agaleja va intentar batre la porteria rival al minut 29 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Agaleja va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Torsten Geisler la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ricardo José Rosário hauria d'haver estat gol al minut 87 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ricardo José Rosário de Agaleja va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

El Hentai

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Hentai va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Abraham Hoffer va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 32 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Isak Danielsen, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Agaleja, però Ricardo José Rosário no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Péter Kovács de Hentai es va guanyar la targeta groga merescudament.