Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oropesa VsT (1589150) - Tramuntana. (1336565) » 715431341: T73/J13/V

Liga 715431341 Información oficial sobre el partido 715431341 en Hattrick

23.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 13 / V.12 (5525)

Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 0 - 2 Tramuntana. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana.' en el partido
0 - 1 Satvik Das (38')
0 - 2 Satvik Das (44')
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 0 - 2 Tramuntana. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oropesa VsT Alineación oficial del equipo 'Oropesa VsT' en el partido 2 - 0 Tramuntana. Alineación oficial del equipo 'Tramuntana.' en el partido
Tiene mala suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oropesa VsT

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Al minut 32, Pablo Naharro arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Adolf Vomastek va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Adolf Vomastek de Cucs va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 43, però no va estar gaire encertat.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Cucs va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Óscar Zumel va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jan Larsson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Marcos Bagazgoitia va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 50 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Cucs va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 73 que Jan Larsson no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 290 Minuto 74 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Marcos Bagazgoitia era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 74. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 202 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan Óscar Zumel des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Jan Larsson i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Cucs, però el xut de Virgilio Innocenzi va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcos Bagazgoitia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tramuntana.

Goles Goles

  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Quan passaven 38 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del TRAMUNTANA. En Satvik Das va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 184 Minuto 44 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al TRAMUNTANA per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 44. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Satvik Das. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TRAMUNTANA, l'equip va recuperar la pilota al minut 33 i va contraatacar. En Satvik Das va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): TRAMUNTANA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Bengt Bøgebjerg des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del TRAMUNTANA sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Michel Treille, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 84 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jean-Michel Isenring.