Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

stevemashter (434930) - f.c.cgl (488901) » 715429017: T73/J6/IV

Liga 715429017 Información oficial sobre el partido 715429017 en Hattrick

05.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 6 / IV.35 (3458)

stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido 7 - 2 f.c.cgl Alineación oficial del equipo 'f.c.cgl' en el partido
József Fábián (8') 1 - 0
Claudio Martínez (16') 2 - 0
Frédéric Akanji (24') 3 - 0
3 - 1 Marcel Pando (26')
José Gutierrez (37') 4 - 1
4 - 2 Daniele Di Croce (58')
José Gutierrez (66') 5 - 2
Adolfo Aulacio (74') 6 - 2
Aldo Chirinos (86') 7 - 2
stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido 7 - 2 f.c.cgl Alineación oficial del equipo 'f.c.cgl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
stevemashter Alineación oficial del equipo 'stevemashter' en el partido 6 - 1 f.c.cgl Alineación oficial del equipo 'f.c.cgl' en el partido
Tiene un poco de suerte 6.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stevemashter

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar József Fábián, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del stevemashter se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 8.
  • 139 Minuto 16 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Claudio Martínez va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 2 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Paul Otto Sokol.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del f.c.cgl. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Frédéric Akanji la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del stevemashter es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 0 arribava al minut 24.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, stevemashter va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Gutierrez, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del stevemashter van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en José Gutierrez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de stevemashter pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adolfo Aulacio va posar el 6 - 2 al marcador.
  • 190 Minuto 86 (Gol de falta): En Aldo Chirinos va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 7-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 7 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Salim Tarraf va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Aldo Chirinos, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Aldo Chirinos, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Aldo Chirinos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Adolfo Aulacio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

f.c.cgl

Goles Goles

  • 153 Minuto 26 (Gol por la derecha): Al minut 26, Marcel Pando va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per f.c.cgl en aconseguir el 3 - 1.
  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): f.c.cgl va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Daniele Di Croce va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ibrahim Sharaf El Din va fer al minut 60 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Paul Otto Sokol, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marcel Pando es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.