Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Zippo (1370866) - C.D. Vetusta (800280) » 715428758: T73/J11/IV

Liga 715428758 Información oficial sobre el partido 715428758 en Hattrick

09.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 11 / IV.30 (3453)

C.F. Zippo Alineación oficial del equipo 'C.F. Zippo' en el partido 3 - 4 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Cale Murphy (14') 1 - 0
1 - 1 Gonzalo Marinelli (25')
1 - 2 Ottorino Boiano (36')
1 - 3 Alfonso López Rodríguez (41')
Cale Murphy (63') 2 - 3
Dositeo Tabora (72') 3 - 3
3 - 4 Gonzalo Marinelli (80')
C.F. Zippo Alineación oficial del equipo 'C.F. Zippo' en el partido 3 - 4 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F. Zippo Alineación oficial del equipo 'C.F. Zippo' en el partido 2 - 0 C.D. Vetusta Alineación oficial del equipo 'C.D. Vetusta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Zippo

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Cale Murphy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Zippo es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Ewoud Baselier arribés a peus de Cale Murphy, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Zippo el 2 - 3.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Dositeo Tabora s'emportà una gran ovació del públic local al minut 72, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Zo Randriamanjaka arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Dositeo Tabora del Zippo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Zippo va ser a punt de marcar al minut 37, quan el seu jugador Dan Aflat va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Paul Palcău va estar a punt de marcar al minut 40 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Cale Murphy no s'ho podia creure.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 es va veure una gran oportunitat per a Zippo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dan Aflat, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

C.D. Vetusta

Goles Goles

  • 115 Minuto 25 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Gonzalo Marinelli era molt més ràpid que el defensa Abian Zaballos. Al minut 25, el jugador de Vetusta va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 1.
  • 108 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible (general)): Rómulo Barragán de Vetusta va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Ottorino Boiano que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): Vetusta sabia com jugar al contraatac, i al minut 41, Alfonso López Rodríguez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): Gonzalo Marinelli va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Vetusta, al minut 80. El marcador va canviar a 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 38 (Ocasión de contra por la derecha): Ottorino Boiano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vetusta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 50 (Ocasión de contra por la izquierda): Vetusta van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 50, però Gonzalo Marinelli va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 281 Minuto 56 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Alfonso López Rodríguez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Marinelli de Vetusta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.