Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalunya (31032) - Los Fatos (313413) » 715427531: T73/J13/IV

Liga 715427531 Información oficial sobre el partido 715427531 en Hattrick

23.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 13 / IV.8 (3431)

Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido 2 - 2 Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido
Madan Banerjee (3') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Viurra (15')
1 - 2 Rafael Luque (75')
Nikos Kapetanoglou (90') 2 - 2
Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido 2 - 2 Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Catalunya Alineación oficial del equipo 'Catalunya' en el partido 1 - 1 Los Fatos Alineación oficial del equipo 'Los Fatos' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,6 % 10,9 % 65,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Madan Banerjee de Catalunya aconseguir un gol al minut 3 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Nikos Kapetanoglou de Catalunya va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Catalunya, l'equip va recuperar la pilota al minut 36 i va contraatacar. En Madan Banerjee va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Catalunya va anar a parar a la dreta de l'atac on en Lazar Vuković, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Los Fatos

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Angelino Hardy arribés a peus de Juan Carlos Viurra, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fatos el 1 - 1.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 75 i semblava que Fatos desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Rafael Luque va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Fatos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Angelino Hardy, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Rafael Luque va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 39, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Junguito va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 206 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en 张 (Zhang) 'el Chino' 坤国 (Kunguo) va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Willy Urhøj quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 55 (Ocasión de falta): Willy Urhøj va xutar magistralment una falta al minut 55 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 71 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Fatos al minut 71, però el xut de Willy Urhøj va topar amb la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jacopo Giovanardi.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jacopo Giovanardi va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Rafael Luque de Fatos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.