Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gràcia H.C. (434064) - Porkys Team (777673) » 715426995: T73/J5/III

Liga 715426995 Información oficial sobre el partido 715426995 en Hattrick

29.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 5 / III.15 (3422)

Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 4 - 0 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
Libor Žíla (26') 1 - 0
Wolframio Paillamanque (31') 2 - 0
Danel Zutza (32') 3 - 0
Marco Anselmo (55') 4 - 0
Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 4 - 0 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gràcia H.C. Alineación oficial del equipo 'Gràcia H.C.' en el partido 2 - 1 Porkys Team Alineación oficial del equipo 'Porkys Team' en el partido
Tiene suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,1 % 1,6 % 14,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gràcia H.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 26 minuts quan Sigmund Stormarn va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Libor Žíla, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.
  • 132 Minuto 31 (Gol por la izquierda): En Wolframio Paillamanque de GHC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, GHC va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Danel Zutza, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 55 (Gol de falta): Al minut 55 en Marco Anselmo va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Al minut 23, Wolframio Paillamanque arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sigmund Stormarn per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Giuseppe Reder va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): En Marco Anselmo es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Porkys Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Cosmin Iordache va estar a punt de posar per davant a Porkys amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Andrew Peterson va impedir un gol cantat.
  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ion Deculescu va fer al minut 22 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Vydautas Ilgas, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 261 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Victoriano Ercoli va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Porkys va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 58, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en 郭 (Guo) 晖松 (Huisong).
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en 篤史 (Atsushi) 羽田野 (Hatano) amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.