Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

las caballas locas (1598928) - Atlético Fontaneta (1590176) » 715426901: T73/J9/III

Liga 715426901 Información oficial sobre el partido 715426901 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / III.13 (3420)

las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 1 - 0 Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido
Nguyễn Châu Trinh (81') 1 - 0
las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 1 - 0 Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
las caballas locas Alineación oficial del equipo 'las caballas locas' en el partido 1 - 1 Atlético Fontaneta Alineación oficial del equipo 'Atlético Fontaneta' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,4 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

las caballas locas

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): caballas prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Nguyễn Châu Trinh va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Igor Sydor, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Héctor Carreras estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Igor Sydor, als 73 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lambert Pedrós va estar a punt d'avançar els locals al minut 77 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Héctor Carreras va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Lambert Pedrós, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Lambert Pedrós! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lambert Pedrós de caballas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Igor Sydor.

Atlético Fontaneta

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Fontaneta Julio Hess Araya quasi marca al minut 54 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jean Schubiger l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 286 Minuto 78 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 78, un contraatac del Fontaneta no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Julio Hess Araya perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.