Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

gijonenses (438277) - SD WSKA (1372644) » 715426711: T73/J4/III

Liga 715426711 Información oficial sobre el partido 715426711 en Hattrick

22.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 4 / III.10 (3417)

gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 1 - 1 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
0 - 1 Hernando Rey (55')
Juan Luis Burillo (76') 1 - 1
gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 1 - 1 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
gijonenses Alineación oficial del equipo 'gijonenses' en el partido 2 - 0 SD WSKA Alineación oficial del equipo 'SD WSKA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

gijonenses

Goles Goles

  • 113 Minuto 76 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al gijonenses una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Juan Luis Burillo, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 76.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a gijonenses per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Brian Bitok, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Bertrán va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): gijonenses per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Roberto Altares va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37, Juan Miguel Valera arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): gijonenses va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Bertrán en un 1 contra 1 amb el porter Tomáš Dobrý, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): gijonenses va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 54 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Albano Berrozo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 215 Minuto 58 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Albano Berrozo va intentar anar-se'n per velocitat al minut 58 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 74 minuts, en Juan Miguel Valera no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albano Berrozo de gijonenses amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

SD WSKA

Goles Goles

  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Hernando Rey va marcar al minut 55 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de WSKA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Isidre Isert, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Isidre Isert va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.