Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atl. Asturias (315535) - Excalibur (120159) » 715426654: T73/J3/III

Liga 715426654 Información oficial sobre el partido 715426654 en Hattrick

15.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 3 / III.9 (3416)

Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 2 - 0 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
Danail Súbev (5') 1 - 0
Alfredo Castellet (20') 2 - 0
Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 2 - 0 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atl. Asturias Alineación oficial del equipo 'Atl. Asturias' en el partido 2 - 1 Excalibur Alineación oficial del equipo 'Excalibur' en el partido
Tiene un resultado normal 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atl. Asturias

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Danail Súbev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Asturias va aconseguir el 2 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Zenón Meijueiro, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alfredo Castellet que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Danail Súbev va servir per deixar enrere el gegant Michał Brzeźnicki al minut 21, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Ibrahim Fetouhi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Stathis Gkloumis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Raúl Esparraguerra per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Stathis Gkloumis va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Stathis Gkloumis al minut 56 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raúl Esparraguerra va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Martín Espluga va rematar alt.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ibrahim Fetouhi gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Stathis Gkloumis va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Excalibur

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Štefan Kľučka quasi aconsegueix empatar per Excalibur al minut 19, però Charles Leblanc va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 251 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Cecilio Gómez va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Charles Leblanc.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Excalibur va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Teodoro Marques, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 252 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Olegário Sarmento ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.