Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gim Tarraco (48896) - Solo Gobar F.C (1435300) » 715426512: T73/J10/III

Liga 715426512 Información oficial sobre el partido 715426512 en Hattrick

02.09.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 10 / III.6 (3413)

Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 1 - 3 Solo Gobar F.C Alineación oficial del equipo 'Solo Gobar F.C' en el partido
0 - 1 Nathan Brandt (3')
Javier Ignacio Olivares (5') 1 - 1
1 - 2 Nathan Brandt (86')
1 - 3 Rubén Gante (89')
Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 1 - 3 Solo Gobar F.C Alineación oficial del equipo 'Solo Gobar F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gim Tarraco Alineación oficial del equipo 'Gim Tarraco' en el partido 2 - 0 Solo Gobar F.C Alineación oficial del equipo 'Solo Gobar F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gim Tarraco

Goles Goles

  • 110 Minuto 5 (Gol de falta): Al minut 5, Tarraco van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Javier Ignacio Olivares va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aleksander Höstborn va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Manuel Antonio Sandí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a Tarraco per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aleksander Höstborn, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Tarraco va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francisco Jesús Cortecedo en un 1 contra 1 amb el porter Manuel Antonio Sandí, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ignacio Vega Cárdenas va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Tarraco va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 85 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Borchu Guildar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 213 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Tarraco va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Borchu Guildar la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Solo Gobar F.C

Goles Goles

  • 143 Minuto 3 (Gol de contra por la derecha): Nathan Brandt va marcar al minut 3 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.
  • 171 Minuto 86 (Gol por el centro): Amb 86 minuts jugats, Nathan Brandt de Gobar va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Rubén Gante va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gobar i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 60 minuts de joc, Johan Forsen semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 秦 (Qin) 恒方 (Hengfang) de Gobar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.