Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Magroc F.C. (1459430) - La Comarca del Duende (1436382) » 715426452: T73/J9/III

Liga 715426452 Información oficial sobre el partido 715426452 en Hattrick

26.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 9 / III.5 (3412)

Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 3 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
László Halász (55') 1 - 0
Stephane Wanner (64') 2 - 0
Fabio Achás (78') 3 - 0
Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 3 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Magroc F.C. Alineación oficial del equipo 'Magroc F.C.' en el partido 3 - 0 La Comarca del Duende Alineación oficial del equipo 'La Comarca del Duende' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magroc F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 55 gràcies a la jugada de László Halász, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 115 Minuto 64 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 64 minuts de joc, Stephane Wanner, corrent com un esperitat, superà primer Sergio Peral per velocitat, i després el porter posant el 2 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Fabio Achás va incrementar l'avantatge de Magroc amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Magroc va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan László Halász va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José María Puelles.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Magroc va estar a punt de posar-se per davant al minut 15 però Rolando Lázara va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Zugatz Elexpeiti va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant José María Puelles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Rolando Lázara de Magroc gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fabio Achás de Magroc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En László Halász es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

La Comarca del Duende

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Ricardo Bergua va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Comarca, l'equip va recuperar la pilota al minut 18 i va contraatacar. En Ricardo Camango va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Aser Juárez Yepes de Comarca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Aser Juárez Yepes va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.