Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POZUELO (1454884) - Patryns f.c. (1338976) » 715426223: T73/J8/III

Liga 715426223 Información oficial sobre el partido 715426223 en Hattrick

19.08.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 8 / III.1 (3408)

POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido 0 - 4 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
0 - 1 Michele Anfuso (8')
0 - 2 Vitorino Coelho Teixeira (11')
0 - 3 Sergiu Gurghian (61')
0 - 4 Michele Anfuso (92')
POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido 0 - 4 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido 1 - 2 Patryns f.c. Alineación oficial del equipo 'Patryns f.c.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,5 % 72,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POZUELO

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Jaume Mezquida va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 20 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Indika Jayawickrama va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de POZUELO va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Martín Iranzo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Matija Radojević va disposar d'una bona oportunitat al minut 59, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 203 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Pavel Tomi no oblidarà el que li va passar durant el minut 90. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Indika Jayawickrama de POZUELO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Patryns f.c.

Goles Goles

  • 106 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 8 i semblava que Patryns desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Michele Anfuso va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Vitorino Coelho Teixeira de Patryns va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 11. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Sergiu Gurghian va aprofitar un error defensiu al minut 61, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Patryns.
  • 182 Minuto 92 (Gol por la izquierda): Al minut 92, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Michele Anfuso va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mansoor Al-Sadah. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Paulo Emílio Marques després de 37 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jøran Sveen va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Paulo Emílio Marques va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Sergiu Gurghian va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tiziano Frantellizzi.