Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

San Mateo United (990580) - Foment F.C. (437213) » 715425917: T73/J2/Primera

Liga 715425917 Información oficial sobre el partido 715425917 en Hattrick

08.07.2023 14:00:00
Liga: Temporada 73 / Jornada 2 / Primera (3403)

San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 3 - 0 Foment F.C. Alineación oficial del equipo 'Foment F.C.' en el partido
Andrian Sakov (55') 1 - 0
Julio Zaracho (58') 2 - 0
Julio Zaracho (74') 3 - 0
San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 3 - 0 Foment F.C. Alineación oficial del equipo 'Foment F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Mateo United Returns Alineación oficial del equipo 'San Mateo United Returns' en el partido 2 - 0 Foment F.C. Alineación oficial del equipo 'Foment F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Mateo United Returns

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Foment. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Andrian Sakov la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Returns es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 55.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Returns va augmentar la diferència quan Julio Zaracho no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Julio Zaracho, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Returns.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): En David Sanmartí es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Karl-Christian Wilm va estar a punt d'acabar en gol al minut 19, però el porter visitant Daniel Kabanda va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 35 (Ocasión de falta): David Sanmartí quasi dona a Returns l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Returns va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Roberto Gleu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Andrian Sakov de Returns gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Foment F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Foment va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juanma 'Tiburón' Méndez, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Foment van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 24, però el xut de Samy Jalal Al-Alawy des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 72 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Rasmus Tandrup va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.