Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CLAM ALMERIA (487997) - Aleatorios Cracks (436389) » 709702548: T72/J2/VI

Liga 709702548 Información oficial sobre el partido 709702548 en Hattrick

18.03.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 2 / VI.1013 (15331)

CLAM ALMERIA Alineación oficial del equipo 'CLAM ALMERIA' en el partido 5 - 1 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
Tom Parasol (29') 1 - 0
Motiur Mirza (33') 2 - 0
Johannes Sulkakoski (37') 3 - 0
Vladimir Angelov (50') 4 - 0
4 - 1 Mauricio Ezquer (75')
Vladimir Angelov (80') 5 - 1
CLAM ALMERIA Alineación oficial del equipo 'CLAM ALMERIA' en el partido 5 - 1 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CLAM ALMERIA Alineación oficial del equipo 'CLAM ALMERIA' en el partido 0 - 2 Aleatorios Cracks Alineación oficial del equipo 'Aleatorios Cracks' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CLAM ALMERIA

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Tom Parasol va donar a ALMERIA un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Motiur Mirza de ALMERIA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Johannes Sulkakoski va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a ALMERIA.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ALMERIA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vladimir Angelov progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Emil Babanski va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Vladimir Angelov va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. ALMERIA posava el marcador 5 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ALMERIA, l'equip va recuperar la pilota al minut 64 i va contraatacar. En Isart Muradell va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): ALMERIA va estar a punt de marcar quan Emil Babanski va fer una passada impressionant a Johannes Sulkakoski, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 91 (Ocasión de contra por la izquierda): ALMERIA van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 91, però Johannes Sulkakoski va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Aleatorios Cracks

Goles Goles

  • 152 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75, Aleatorios va reduir l'avantatge rival a 4 - 1, quan Mauricio Ezquer va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jonathan Butragueño que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 251 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Ricardo Villa va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Farin Rutnberg.
  • 251 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56, Pablo Valda va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Mauricio Ezquer ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Jaume Coves va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Farin Rutnberg no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): Lázaro Valdés hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Igortz Konderena havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 251 Minuto 90 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 90, quan un error defensiu va deixar Pablo Valda completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Jonathan Butragueño de Aleatorios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.