Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dream Catalunyone (1437292) - Danvicmones (435333) » 709684256: T72/J7/VI

Liga 709684256 Información oficial sobre el partido 709684256 en Hattrick

22.04.2023 14:00:00
Liga: Temporada 72 / Jornada 7 / VI.686 (15004)

Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 4 - 0 Danvicmones Alineación oficial del equipo 'Danvicmones' en el partido
Eloy Rincón (29') 1 - 0
Chus Lesaca (58') 2 - 0
Mauricio Vanegas (69') 3 - 0
Abdelmouqsit Touijar (77') 4 - 0
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 4 - 0 Danvicmones Alineación oficial del equipo 'Danvicmones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dream Catalunyone Alineación oficial del equipo 'Dream Catalunyone' en el partido 2 - 0 Danvicmones Alineación oficial del equipo 'Danvicmones' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dream Catalunyone

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Dream Cat van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Eloy Rincón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 58 minuts, el tirador de faltes del Dream Cat va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Chus Lesaca, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Dream Cat el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mauricio Vanegas va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 77 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Dream Cat. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Abdelmouqsit Touijar xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 9 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Dream Cat tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Eloy Rincón ho va intentar al minut 9 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 288 Minuto 26 (Ocasión evento especial): El Dream Cat volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 26, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.
  • 287 Minuto 67 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Dream Cat va deixar en bona posició a en Mauricio Vanegas per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mauricio Vanegas.

Danvicmones

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Efstathios Kounadakis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Danvicmones que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Elric Mandon de Danvicmones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.